Budite sigurni da je vaš računar u dobrim i iskusnim rukama. Pružamo usluge sveobuhvatne podrške, servisiranja Mac računara, iPhone, iPad i iPod uređaja. Na vašim računarima će raditi isključivo iskusni Apple tehničari, koji redovno prolaze dodatne obuke i specijalizacije. Popravke završavamo u najkraćem mogućem roku.

Servisno odeljenje će Vam u svakom trenutku pružiti stručnu pomoć, kako za opremu koju ste kupili kod nas, tako i za opremu koju ste kupili bilo gde u zemlji ili svetu. Za nas ne postoji problem koji je nerešiv, posebno u vezi Apple računara i opreme. Naše servisno iskustvo na polju servisiranja Apple računara, garantuju da smo videli i servisirali apsolutno sve modele koje je Apple ikada proizveo.

Naši tehničari su obučeni za servis i obuku na iOS uređajima. Većina softverskih intervencija poput backupa podataka, instalacije aplikacija, restore operativnog sistema, specijalnih podešavanja završavamo u istom danu. Naši tehničari su dodatno trenirani i ovlašćeni od strane Apple da vrše implementaciju celih sistema ili pojedinačnih uređaja u firmama, školama i ustanovama (iOS Deployment and Management).

Jedna od najčešćih vrsta sitnih popravki za koje se korisnici raspituju su kozmetičke popravke. Naime, veoma često su u pitanju računari starijih generacija, kojima su se nogice vremenom izlizale ili si bile otkinute, ili su im dugmići izgubili boju usled velikog, višegodišnjeg rada. Polomljena stakla, izgrebane površine, dubinsko čišćenje. Mi nudimo zamenu ovih delova pojedinačno i grupno, za sve modele računara. Za cene, uslove i potrebno vreme, molimo kontaktirajte nas.

Primanje uređaja na servis možete obaviti u našem lokalu u Požeška 59, Beograd ili ga poslati kurirskom službom.